Startsida Startsida STIGMANSGÅRDEN

Naturnära Logi i Tiveden

Startsida

Lägergård - mitt i naturen

Stigmansgården - stugor och lägergård

Stigmansgården är naturskönt belägen med Tivedens nationalpark som närmsta granne och med en fantastisk utsikt över Bocksjön och Vättern.

På Stigmansgården erbjuder vi en härlig lägermiljö med tillgång till strax över 50 bäddar.

Här finns lokaler och logi som passar för hundläger, konfirmandläger, retreater, skäktträffar, Teambuilding, Kick-Offer, naturstudier och läger av alla de slag för både den lilla och för den stora gruppen.

Med vårt centrala läge i Tiveden och med flera samarbetspartner kan vi erbjuda många olika alternativ på aktiviteter.

Vandringsleder, cykeluthyrning, kantotuthyrning, turridning, flera olika guidadade naturupplevelser så som älg- eller bäversafari., Guidad vandringstur i nationalparken, och mycket mera.

Utöka med några km och upptäck Karlsborgs fästning, Göta kanals sluss i Forsvik, den gamla finnbyn Tivedstorp och gamla stan i Askersund bara att nämna några.

Inom gångavstånd finns förutom Tivedens nationalpark också en trevlig grillplats vid vår egen vik vid sjön Bocksjön för sköna kvällar vid lägerelden. I denna underbara miljö är det lätt att koppla av från alla måsten och bara njuta av stunden.

Vi kan fixa käket eller så ordnar ni allt själva. Vi har flera förslag på lokala cateringfirmor som vi gärna samarbetar med.Bra förutsättningar för en trevlig vistelse

" 50+ sovplatser

" Stor samlingslokal

" Kök i anslutning till samlingslokal

" Grupprum och trivselrum

" Privat stand med lägereld

" Bastu

" Stora ytor för aktiviteter och lek

" Grillplatser och vindskydd

" Vandringsleder runt knuten

" Dagas Café


Vi har öppet för lägerbokningar mellan 1 maj - 15 oktober.Lägergård med stugor och samlingslokaler. Kom i grupp eller bara själv.