Startsida Startsida STIGMANSGÅRDEN

Logi & Café i Tiveden

Startsida

Hyr hela anläggningen - med eller utan helpension

Hyra lägergården

Ska ni åka på läger? Då är Stigmansgården och Tiveden perfekt för er!

Varje år gästas Tivedens nationalpark av 100.000 stycken besökare och många av dom är här just för att läger eller gruppresa.

På Stigmansgården erbjuder vi en härlig lägermiljö med tillgång till 44 bäddar.

Hos oss har det  arangerats hundläger, konfirmandläger, retreater, skäktträffar, teambuilding, Kick-Offer, naturstudier och läger av alla de slag för både den lilla och för den stora gruppen sedan 1987.

Med vårt centrala läge i Tiveden, närheten till nationalparken och med flera samarbetspartner kan vi erbjuda många olika alternativ på aktiviteter.

Vandringsleder, cykeluthyrning, kantotuthyrning, turridning, flera olika guidadade naturupplevelser så som älg- eller bäversafari., Guidade vandringsturer i nationalparken, och mycket mera.

Utöka med några km och upptäck Karlsborgs fästning, Göta kanals sluss i Forsvik, den gamla finnbyn Tivedstorp och gamla stan i Askersund bara att nämna några.

Inom gångavstånd finns också vår trevliga grillplats vid vår alldeles egna vik vid sjön Bocksjön för sköna kvällar vid lägerelden. I denna underbara miljö är det lätt att koppla av från alla måsten och bara njuta av stunden.


Bra förutsättningar för en trevlig vistelse:Skicka oss en bokningsförfrågan >>
bokning@stigmansgarden.se


Lägergård med stugor och samlingslokaler. Kom i grupp eller bara själv.